WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

De coronapandemie brengt veel negatieve gevolgen met zich mee. Zo is het al meer dan een jaar geleden dat we in Nirwana konden genieten van live muziek. Maar ook in deze tijden proberen we bij Nirwana het positieve van de situatie te zien. Zo konden we in de zomer al genieten van een nieuw concept: Nirwana’s Borreltuin. Dit werd een groot succes en met hoop gingen we de tijd daarna in. Echter was die hoop snel voorbij toen we onder andere concerten van WIES en Waltzburg niet op de geplande datum door konden laten gaan. 

Sinds oktober zijn wij helaas al genoodzaakt om onze zaal dicht te houden. Dit zorgt er echter niet voor dat het bestuur stil blijft zitten. Integendeel, we zijn met meerdere dingen bezig die we hopelijk snel met jullie kunnen delen. De eerste daarvan is er nu, in de vorm van een nieuwe website!

In samenwerking met Robin Welten zijn we in dit jaar aan de slag gegaan om onze nieuwe website vorm te geven. De oude website was verouderd en het was voor ons dan ook hard nodig om deze weer eens in een nieuw jasje te steken. Met deze site willen we jullie het graag zo makkelijk mogelijk maken om te doen waarvoor je hier komt. Of je nu ons laatste nieuws wilt lezen of ons programma bekijken. Dus neem vooral een kijkje en hopelijk zien we je snel weer aan de Meervensedijk!