NIRWANA 50 JAAR VERPLAATST NAAR 2022!

NIRWANA 50 JAAR VERPLAATST NAAR 2022!

In 2020 was het precies 50 jaar geleden dat OJC Nirwana in Lierop werd opgericht. Helaas kon dit jubileum weekend in 2020, en nu ook in 2021, niet plaats vinden. Maar niet getreurd, de nieuwe datum is bekend! Op 8, 9 & 10 april 2022 vieren we alsnog dat Nirwana maar liefst 50 jaar, en inmiddels al langer, bestaat! Het huidige bestuur heeft samen met een aantal oudgedienden uit de geschiedenis van Nirwana een gevarieerd programma samengesteld.

Nirwana Top 50
Er wordt begonnen met de Nirwana Top 50. In 2020 kon iedereen stemmen op zijn favoriete artiesten. Er zat tijdens deze stem periode slechts een addertje onder het gras; er kon namelijk alleen gestemd worden op artiesten die ooit in Nirwana of op Nirwana Tuinfeest hebben opgetreden. De stemmen zijn inmiddels geteld en de afspeellijsten zijn samengesteld. Op de vrijdagavond zal een groep van vijf DJ-duo’s het podium betreden om de Top 50 te presenteren. Deze DJ’s, die door de jaren heen in Nirwana aanvankelijk plaatjes, later CD’tjes en weer later Spotify draaiden, kiezen de nummers van de 50 artiesten uit. Aangezien er een keur aan artiesten op het podium gestaan heeft belooft het een gevarieerde lijst te worden, zowel voor oud-Nirwanagangers als voor de huidige generatie.

Supersessie
50 jaar Nirwana betekent 50 jaar muziek. Tijdens de Supersessie op zaterdag passeert inmiddels 52 jaar muziekgeschiedenis de revue. Speciaal voor deze avond zijn er diverse gelegenheidsbands samengesteld bestaande uit lokale muziekhelden. De gelegenheidsbands zijn een mix van jonge enthousiaste podiumspringers en oudere geroutineerde muziekjunkies. Ze zijn samengekomen om een reeks artiesten, die Nirwana heeft gekend en nog steeds kent, muzikaal te eren. Een aantal van die artiesten zullen tijdens deze avond zelfs mee gaan spelen! Welke houden we nog even geheim!

Familiedag
De zondag is, net als tijdens Nirwana Tuinfeest, gereserveerd voor een familiedag. Tijdens deze dag maken we een trip down memory lane. Het tastbare verleden van Nirwana is overal te zien. Oude foto’s, en activiteiten voor de kinderen zullen op deze dag niet te missen zijn. Natuurlijk kan ook muziek niet ontbreken. Welke artiesten ons op zondag komen voorzien van wat lekkere tunes hoor je later. De zondag is bedoeld voor jong en oud, alle generaties die ooit in Nirwana zijn geweest komen op deze dag samen!

Tickets
De gekochte kaarten zijn geldig tijdens de nieuwe datum. Bezoekers die verhinderd zijn of wegens andere redenen niet bij ons feest aanwezig kunnen/willen zijn, krijgen de optie om hun geld terug te krijgen. Iedereen die een kaartje heeft gekocht ontvangt hierover een mail met daarin meer informatie. Check hiervoor ook even de spam inbox, het kan zijn dat de mail hierin belandt. Heb je nog geen kaarten? Koop ze dan hier!