PAUL DE MUNNIK EN HENK KOMEN NAAR EEN NU AL UITVERKOCHTE NIRWANA’S BORRELTUIN!

PAUL DE MUNNIK EN HENK KOMEN NAAR EEN NU AL UITVERKOCHTE NIRWANA’S BORRELTUIN!

Paul de Munnik en HENK komen naar Nirwana’s Borreltuin // 1 augustus! Ook De Vinyl Bus is deze dag natuurlijk weer aanwezig met de fijnste plaatjes. 🎶
 
We kunnen het zelf haast niet geloven maar deze show is, nog voordat we de line-up bekend hadden gemaakt, al helemaal uitverkocht! 🤩
 
Paul de Munnik was ooit de helft van duo Acda en De Munnik. Met zijn laatste hit ‘Als Ik Je Weer Zie’ zag je hem de afgelopen tijd echter als lid van The Streamers. De Lieropse band HENK speelde in 2018, ter ere van Henk Maas, een uitverkochte show bij ons binnen. Drie jaar later is het tijd om dat fantastische concert nog eens over te doen, maar dan in onze tuin!
 
Er zijn momenteel alleen nog maar tickets te koop voor Nirwana’s Borreltuin // 8 augustus. Deze tickets kosten €50, zijn geldig voor twee personen en zijn inclusief borrelplank. Ze zijn te koop via deze site, het gaat hard dus wacht niet te lang meer! Aankomende vrijdag maken we de artiesten voor 8 augustus bekend, tot dan. 😁