WIES KOMT OP ZATERDAG 3 JULI NAAR NIRWANA!

WIES KOMT OP ZATERDAG 3 JULI NAAR NIRWANA!

WIES komt op zaterdag 3 juli eindelijk haar concert in Nirwana inhalen. Door de coronacrisis hebben we het lang moeten uitstellen maar nu is het toch eindelijk zo ver. Wij kunnen niet wachten, jij ook?
 
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog niet zo lang bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.
 
Na dus onder andere Paradiso is het op 3 juli eindelijk de beurt aan Nirwana! Kaartkopers, die al eerder tickets hebben gekocht, krijgen hun nieuwe tickets via de mail. Heb je deze niet ontvangen, of ben je verhinderd op de nieuwe datum? Neem dan contact op via info@nirwana.nl.