OP ZONDAG 4 JULI KOMT WALTZBURG HAAR CONCERT INHALEN!

OP ZONDAG 4 JULI KOMT WALTZBURG HAAR CONCERT INHALEN!

 
Op zondag 4 juli komt Waltzburg naar Nirwana. De band maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Bij gebrek aan geld en wereldfaam noemt Waltzburg zichzelf een vriendenband. De wereld van Waltzburg bestaat uit gelaagde en energieke songs, die vol tegenstrijdigheden zitten en het alledaagse leven bevragen. Met vijf bandleden op het podium worden de nummers omgezet naar een energiek en dansbaar geheel.
 
Wil jij hierbij zijn? Koop dan nu hier je kaarten!
 
Kaartkopers, die al eerder tickets hebben gekocht, krijgen hun nieuwe tickets via de mail. Heb je deze niet ontvangen, of ben je verhinderd op de nieuwe datum? Neem dan contact op via info@nirwana.nl.