VOLTAGE KOMT OP 9 OKTOBER TERUG NAAR NIRWANA!

VOLTAGE KOMT OP 9 OKTOBER TERUG NAAR NIRWANA!

Op 9 oktober komen de mannen van Voltage naar Nirwana. De band speelde tijdens de eerste editie van de borreltuin een akoestische set. Op 1 mei brachten ze een nieuw album uit, getiteld ‘It’s about time.’ Het is het derde volledige album dat de band onder leiding van Dave Vermeulen uitbrengt. Zoals we van de band uit Helmond gewend zijn, bevat ook dit album Southern Bluesrock op zijn best. Dave vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon: met z’n vieren in een ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take. In slechts zes dagen werden de elf nummers opgenomen. Dave: “De plaat is voor 90% live ingespeeld. Wil jij erbij zijn als de band hun nieuwe nummers speelt? Koop dan hier je kaarten!