MUSEST EN SCUMMY MEN OP ZATERDAG 6 NOVEMBER!

MUSEST EN SCUMMY MEN OP ZATERDAG 6 NOVEMBER!

Zaterdag 6 november is het tijd voor tributes in Nirwana! Niet de minste bands zullen deze avond geëerd worden. Scummy Men zal je deze avond de beste nummers van Arctic Monkeys laten horen. Daarna zal Musest het podium betreden om met hun covers Muse te eren. Tickets kosten €10,- en zijn hier te koop!

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.

Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield met het best verkochte debuutalbum ooit. Ergens achteraf in de Brabantse Peel ontspringt in het najaar van 2019 een vijftallig muziekgezelschap. Schuilgaand onder de naam Scummy Men en gewapend met hun oer-instrumentarium nemen ze je mee op reis met hun vertolking van Arctic Monkeys.

De oude postpunk en indierock hits maar ook het nieuwere gelaagde Arctic Monkeys geluid worden door Scummy Men op gedetailleerde en energieke wijze op het podium samengesmolten. Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritme’s en denderende snaargeluiden die voor zowel de Arctic Monkeys fan als de toevallige passant onweerstaanbaar zijn. De sound van Scummy Men kenmerkt zich door de woest-om-zich-heenslaande drums. De broeierige gitaarsferen, vol moddervette licks. De gretige, grommende en groovy baspartijen. Een extravagante tongval, nog Britser dan een full English breakfast.