ApeSjit

ApeSjit

Zaterdag 6 april 2024 | Deuren open: 20:00 | Aanvang: 21:00 | Tickets vvk: €10
|
  Deuren open: 20:00
Aanvang:   |
  Tickets:

Op zaterdag 6 april komt ApeSjit met hun Nederlandstalige mix van Rock, Metal, Ska, Punk en vleugje Reggae eindelijk weer naar Nirwana. Na jaren afwezigheid mogen we deze oudgediende eindelijk weer verwelkomen op ons podium.

Het is augustus 1998 en op een broeierig Lowlands onder invloed van de nodige biertjes wordt in een melige bui besloten “we worden een band”. Vanaf dan is ApeSjit een feit. 

25 jaar later zijn de instrumenten weer uit de kast getrokken en afgestoft. De wilde haren zijn vaak letterlijk verloren dan wel niet grijs geworden. Maar dat zal ApeSjit zeker niet stoppen om net zo enthousiast als voorheen Nirwana volledig plat te spelen.

Onder het motto ‘Zwijgen is Zilver, Schreeuwen is Goud!’ vieren ze 25 jaar ApeSjit. Één ding is zeker, je weet bij deze gasten nooit waar het eindigt en of het ooit wel eens stopt..

In de afgelopen 25 jaar stonden de mannen al op o.a. Paaspop, Eurosonic, De Zwarte Cross, Nirwana Tuinfeest, Eurosjopper Festival, Groezrock, Zum Schluss, Streetrock Bakel. Op zaterdag 6 april staan ze dan ook eindelijk weer bij ons binnen.

Tickets voor de show van deze regionale helden zijn meteen te koop! Wacht niet te lang, voor je het weet is het te laat.