STACKED ACTORS

STACKED ACTORS

Zaterdag 25 maart 2023 | Deuren open: 20:00 | Aanvang: 21:00 | Tickets vvk: €10,-
|
&nbsp Deuren open: 20:00
Aanvang: &nbsp |
&nbsp Tickets:

Op 25 maart is het precies een jaar geleden dat Taylor Hawkins, drummer van Foo Fighters, helaas is komen te overlijden. Die zaterdag zal Stacked Actors daarom in Nirwana een tribute komen brengen aan niet alleen Foo Fighters maar vooral ook aan een van de beste drummers uit de rockgeschiedenis. 🥁 Talloze hits zullen er deze avond voorbij komen. Learn to Fly, The Pretender, Everlong en nog vele vele andere. Dit wil je niet missen! 🤘

Stacked Actors is geboren toen vijf ervaren rock muzikanten uit de Nederlandse muziekscene de handen ineen sloegen. Door de gedeelde passie voor Foo Fighters songs besloten zij de krachten te bundelen. Het resultaat: een super energieke show die zich qua intensiteit kan meten met de onvermoeibaarheid van Dave Grohl, waarin alle mee brullers voorbij komen. Een muur van geluid door de drie gitaren tellende voorhoede, straken hard! De band speelde al op verschillende grote festivals in binnen- en buitenland zoals Paaspop, Dicky Woodstock ,OerRock en natuurlijk op Nirwana Tuinfeest. Maak je klaar voor een oprecht eerbetoon aan Foo Fighters door vijf Stacked Actors.

Voor Stacked Actors het podium betreden is het eerst de beurt aan Brand New RIOT!

Wie is er opgegroeid met de albums All We Know Is Falling, RIOT! en Brand New Eyes? That’s what you get when you let your hart win! Deze Paramore tribute band is opgericht door die-hard Paramorefan leadzangeres Rianne Kempen, maar zou nergens zijn zonder gitaristen Freek van Dommelen en Bart Debats, bassist Sjonny Bragabots en drummer Niels Verkoelen. Samen als Brand New RIOT! spelen ze alle bekende punkhits van Paramore. Het wordt een RIOT! dus zorg dat je erbij bent!