NIRWANA’S BORRELTUIN – 1 AUGUSTUS

NIRWANA’S BORRELTUIN – 1 AUGUSTUS

Zondag 1 augustus 2021 | Deuren open: 14:00 | Aanvang: 14:30 | Tickets: €50 voor twee personen
1 augustus 2021 |
  Deuren open: 14:00
Aanvang:  14:30 |
  Tickets: €50 voor twee personen

NIRWANA’S BORRELTUIN // 1 AUGUSTUS

Op 25 juli, 1 augustus en 8 augustus is het weer muzikaal genieten in onze tuin. Zittend aan een tafel zie je de beste artiesten en geniet je daarnaast van een lekker drankje en een overheerlijke, bij de prijs inbegrepen, borrelplank. Tickets kosten €50, zijn geldig voor twee personen en zijn inclusief heerlijke borrelplank. De ticketverkoop is inmiddels al aan de gang, dus wees er snel bij!

Op zondag 1 augustus staan Paul de Munnik en HENK in Nirwana’s Borreltuin! Daarnaast zal ook De Vinyl Bus natuurlijk weer aanwezig zijn om je tussen de optredens door te laten genieten van de beste plaatjes.

Paul de Munnik is terug van nooit weggeweest. Al bracht hij in 2018 zijn laatste solo album uit, momenteel is Paul de Munnik (weer) succesvol met o.a. de hit ‘Als Ik Je Weer Zie’ samen met Typhoon, MAAN en Thomas Acda. Daarnaast maakte hij o.a. onderdeel uit van de gelegenheids ’band’ The Streamers en trad op bij Vrienden van Amstel LIVE. Zijn derde solo-album ‘III’ laat een verzameling liedjes horen, die met een trefzekere zelfverzekerdheid de volledige creatieve reikwijdte van Paul de Munnik tonen. Hoewel net zo op zijn gemak als introverte kleinkunstartiest als dat hij gangmaker is in de grote arena’s, is het geluid op album ‘III’ helder; een twaalftal liedjes die door niemand anders gemaakt hadden kunnen zijn.

In 2018 trad de Lieropse band HENK voor het eerst op, natuurlijk bij ons in Nirwana. Ter ere van de twee jaar eerder overleden Henk Maas hadden zij in een mum van tijd onze zaal voledig uitverkocht! Die avond speelde zij de zaal plat met de prachtigste covers en veel muzikale gasten.