NIRWANA’S BORRELTUIN – 8 AUGUSTUS

NIRWANA’S BORRELTUIN – 8 AUGUSTUS

Zondag 8 augustus 2021 | Deuren open: 14:00 | Aanvang: 14:30 | Tickets: €50 voor twee personen
8 augustus 2021 |
  Deuren open: 14:00
Aanvang:  14:30 |
  Tickets: €50 voor twee personen

NIRWANA’S BORRELTUIN // 8 AUGUSTUS

Op 25 juli, 1 augustus en 8 augustus is het weer muzikaal genieten in onze tuin. Zittend aan een tafel zie je de beste artiesten en geniet je daarnaast van een lekker drankje en een overheerlijke, bij de prijs inbegrepen, borrelplank.Tickets kosten €50, zijn geldig voor twee personen en zijn inclusief heerlijke borrelplank. De ticketverkoop van alle drie de middagen begint op maandag 31 mei om 10 uur.

Tijdens de laatste Borreltuin op 8 augustus is het tijd voor tributes! Die zondag komen namelijk reEditors en The Hillbilly Moonshiners naar Nirwana’s Borreltuin! Ook tijdens de laatste Borreltuin zal De Vinyl Bus weer aanwezig zijn om je tussen de optredens door te laten genieten van de beste plaatjes.

reEditors knalde in 2012 de tributescene in. Festivals, kroegen, Borreltuinen: reEDITORS will come, see and conquer met een geweldige live set met alle hits van Editors! De reEditors’ muzikanten zijn uitgeprobeerd en getest door heel Europa, spelen al samen sinds 2005 en zijn een meer dan goed geoliede machine geworden. Zo won de band zelfs al de publieksprijs in de finale van The Battle of the Tributebands! reEditors zijn dus meer dan klaar om het allerbeste van zichzelf te geven. Met de alom bekende specifieke sound en feel van Editors zetten reEditors een energieke live set neer!

The Hillbilly Moonshiners brengen een tribute aan Mumford & Sons. Verwacht de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’, ‘Wilder Minds’ en natuurlijk het nieuwe album ‘Delta’, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt! Het is onmogelijk om de opmars van Mumford & Sons de afgelopen jaren gemist te hebben. De energieke Britse folkband scoorde wereldhits als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. The Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute erg dichtbij de zo geroemde sound van de band. De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Ze speelden hun Mumford & Sons tribute door heel Europa, en waren onder meer te zien op festivals als Sziget, Zwarte Cross en Paaspop!