WIES

WIES

|
  Deuren open:
Aanvang:   |
  Tickets: €10

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.

In September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019.

In het najaar van 2019 tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes. In januari 2020 kwam hun nieuwe single uit én speelde WIES op Noorderslag. Op 26 maart 2020 speelde zij hun allereerste clubshow in Paradiso, Amsterdam, ter viering van hun vinyl die deze avond uit kwam.

Dit concert kon door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Momenteel zijn we aan het zoeken naar een nieuwe geschikte datum. Zodra we deze hebben zal dit te vinden zijn op zowel deze website als onze socials.